XML Feed (RSS 1.0)

16 April 06 - 09:07Happy Pasedays!

Paasochtend. De family ligt nog te slapen en ik zit lekker rustig op de bank met Stevie Ray Vaughan, Live at the El Mocambo op DVD. Zo’n typisch zondagochtendje. Lekker man. Maar het is niet dat we deze paasdagen geheel op de reet gaan doorbrengen. Neuh neuh neuh…
Vorige week hebben we een paar potten verf gekocht. Vandaag gaat het dan ook gebeuren, we gaan de nieuwe slaapkamer schilderen. We hebben op de eerste verdieping twee kamers, onze eigen slaapkamer en een wat grotere studeer/was/kleding/rommelkamer. Die gaan we veranderen. Onze slaapkamer wordt de babykamer en wij gaan op de andere kamer slapen. Dat betekent nogal wat. Zo moeten we bijvoorbeeld wat kastjes wegdoen (Malibu, iemand geinteresseerd?), bekijken wat we met de desktop PC doen (dat wordt een minikastje. Iemand een tip hoe dat te doen?) en moet de extra tafel die we hebben de deur uit (hij staat al op Speurders.nl). En niet in de minste plaats, schoonmaken! Mijn god….we zijn niet van die schoonmakers, maar dit is toch beyond ridiculous. Ik dacht altijd dat we een matgrijze muur hadden, blijkt wit te zijn na er met de hand-Swiffer overheen te zijn gegaan. Wat trouwens toch echt wel goed spul is, dat Swiffer.
Nadat we de drie kuub stof uit de longen hadden gehoest zijn we verder gegaan met wat stofzuigen en opruimen. Toch maf hoor. Een jaar geleden waren we hetzelfde aan het doen in Breda. Om naar Utrecht te verhuizen. Gelukkig lijken de steden wel redelijk op elkaar en ben ik al aardig gewend aan Utrecht. Maar zoals mijn moeder gisteren zei, die hier ging shoppen: “Jeetje, wat een winkels hebben ze hier. En wat een hoop mensen! Dan is Breda toch maar een dorpke…”
Ja, je kunt genoeg vinden hier. Zo hebben we vorige week trouwens topshit gegeten van de afhaalitaliaan A Cucinella. In de Hamburgerstraat, hartje centrum. Niet goedkoop, maar lekker! De kruiden komen uit de eigen tuin en de olijfolie van de familieboom in Italie. Hou rekening met een wachttijd, maar probeer ze zeker eens!

Maar vandaag gaat de verfpot open. We hebben gekozen voor de kekke VT Wonen kleur Parel. Waarom die kleuren niet gewoon lichtgrijs, donkerbruin of groen heten is mij een raadsel. Maar goed, Parel dus. Enige voorzichtigheid is wel geboden omdat ik op een ladder 3,5 meter de hoogte in moet om het puntje van het dak te schilderen.

Gaat er verder nog wat gebeuren? Nou we zijn dus de boel intern aan het herorganiseren. Zo staat er nu ineens een boekenkast beneden, staat alle administratie in die boekenkast en staat de Quinny te glimmen op onze slaapkamer. De bouwvergunning is binnen dus we kunnen ook echt aan de slag. Het zal een hectische periode worden. Ik probeer het hier te documenteren. Maar ik beloof niks :)

Tijd voor een paasontbijtje. Eieren. Croissants. Vers sap. En dan gaat de wegwerpoverall aan en begint de eerste puzzel. Het afdekzeil wegleggen. Wens me succes.

Oh en voor de liefhebbers, onze paaskaart :)

punkey - een reactie / Geen trackback

 
Ouwe theeblaadjes
09 April 2006:Quinny and Cash
27 Maart 2006:Het zal wel in de lucht zitten
05 Maart 2006:Technofreak!
26 Februari 2006:
14 Februari 2006:Uitbreiding in de familie!
29 Januari 2006:Wei wu wei in the morning...
22 Januari 2006:Van bloggies tot backpack
08 Januari 2006:Back to the healthclub!
02 Januari 2006:The Phoenix rises from the ashes
31 December 2005:The Phoenix rises from the ashes
31 Juli 2005:De laatste
24 Juli 2005:Adsense, videoblogging en de Supersuckers
17 Juli 2005:De Parade in Utrecht
10 Juli 2005:Bij Opa Bips op de bank
03 Juli 2005:Seth Godin en frshdjs.com